Udsolgt i 2017.
Det er stadig muligt at bestille økologiske røgvarer i formularen nedenfor.

Bestil til 2018 ved at udfylde formularen nedenfor.

Kødet koster 100 kr. pr. kg. Slagtegrisene giver ca. 40 kg slagtet (+/-10 kg), hvilket betyder, at en halv gris svarer til ca. 20 kg. kød. Slagteriet pakker kødet i kasser. I kassen ligger de forskellige udskæringer i poser med oplysning om indhold. I betaler naturligvis efter vægten på netop jeres kasse.

Der følger et opskriftshæfte med, så I kan blive inspireret til skånsom og lækker tilberedning af de forskellige udskæringer. Det bedste er at have tid til at være blid ved kødet, fordi udskæringerne er mindre og mere møre, end de fleste er vant til.

I 2018 vil det være muligt at købe hele og halve grise. En halv gris kan snildt være i en stor skuffe i en almindelig skabsfryser. Vi anbefaler at købe en hel gris, fordi man dermed får alle de gode udskæringer på grisen, f.eks. alle rygstykker (flæskesteg, koteletter og mørbrad), masser af den særligt gode fars og dertil får dobbelt op på f.eks. skinkesteg og ribbensteg. Grisene er kun halv størrelse af en industrielt produceret gris ved slagtning, så mængden af kød fra en hel gris er ikke så overvældende, som det umiddelbart lyder.

*


*


*


*


*


*